Klanten van de derde generatie

Dankzij de lange bedrijfsgeschiedenis sinds 1988 telt TACCX Partners al meerdere zogeheten ‘derde generatie klanten’. Opa en oma bouwden een bedrijf uit dat door de zonen of dochters werd verder gezet. Inmiddels komt de derde generatie aan het roer. Doorheen al die jaren vormden wij als betrouwbare financiële experts de rode draad doorheen de bedrijfsactiviteiten.

Ook zelf stevig gegroeid

Zelf stonden wij de afgelopen decennia ook niet stil. In de ruime regio’s rond onze vestigingen in Wommelgem (Antwerpen), Westerlo en Ramsel (Herselt) hebben we een groeiend klantenbestand opgebouwd.

Mark Van den Wouwer – die al in 1992 in de zaak stapte – vormt samen met Joost Vandecruys een hecht team van twee vennoten. Zij worden bijgestaan door tien dossierbeheerders en vier inboekers. Twee administratieve medewerkers zorgen dat het eigen secretariaat administratief op wieltjes loopt.

Groeien in expertise

Uiteraard zijn nieuwe klanten steeds welkom. De belangrijkste groeiambities zijn evenwel inhoudelijk. TACCX Partners wil ook de komende jaren fors investeren in een verdere uitbreiding van de expertise op tal van domeinen. Daarnaast zetten we samen met onze klanten sterk in op de 'digitale' boekhouding.