Klanten van de derde generatie

Dankzij de lange bedrijfsgeschiedenis sinds 1988 telt TACCX Partners al meerdere zogeheten ‘derde generatie klanten’. Opa en oma bouwden een bedrijf uit dat door de zonen of dochters werd verder gezet. Inmiddels komt de derde generatie aan het roer. Doorheen al die jaren vormden wij als betrouwbare financiële experts de rode draad doorheen de bedrijfsactiviteiten.

Ook zelf stevig gegroeid

Zelf stonden wij de afgelopen decennia ook niet stil. Op de as tussen onze vestigingen in Wommelgem (Antwerpen) en Westerlo hebben we een groeiend klantenbestand opgebouwd. Door de jaren heen zijn hierdoor ook kantoren in Berlaar en Zandhoven opgericht om onze klanten van persoonlijke service te voorzien.

Mark Van den Wouwer – die al in 1992 in de zaak stapte – vormt samen met Joost Vandecruys, Hanne Barbé en Yannick Van den Wouwer een hecht team van vier vennoten. Zij worden bijgestaan door dertig dossierbeheerders en 10 inboekers. Drie administratieve medewerkers zorgen dat het eigen secretariaat administratief op wieltjes loopt.

Groeien in expertise

TACCX Partners zet samen met haar klanten sterk in op de ‘digitale’ boekhouding. Daarnaast investeert in een verdere uitbreiding van de expertise op tal van domeinen. Zo ging TACCX Partners begin 2022 de samenwerking aan met BOFIDI vanuit de gemeenschappelijke ambitie om te groeien en ondernemers meer en betere diensten aan te bieden. Beide bedrijven vinden het immers belangrijk om als accountant een vertrouwenspersoon en klankbord voor ondernemers te zijn.

Lees meer over deze samenwerking