Dossierbeheerder én partner voor elke klant

Een persoonlijke service is alleen mogelijk wanneer je als klant een vaste vertrouwenspersoon krijgt toegewezen. Deze dossierbeheerder wordt voor het correct inboeken van je facturen bijgestaan door een team van gediplomeerde boekhouders.
Elke klant wordt bovendien extra opgevolgd door één van onze partners. Deze partner stelt de eindbeoordeling op en geeft het finale klantenadvies.
Dankzij de intense intervisie die we voeren voor elk dossier, wordt jouw jaarrekening voor de neerlegging door verschillende experts bekeken en geanalyseerd.

Sterk in digitale boekhouding

Als innovatief boekhoudkantoor kunnen we uiteraard niet achterblijven met de digitalisering. Zo hebben we verregaande plannen om onze klanten hun facturen en overige documenten digitaal te laten aanleveren. Deze werkwijze levert voor alle partijen voordelen op én draagt extra bij tot een correcte financiële administratie en archivering.

Elke sector of schaalgrootte welkom

TACCX Partners garandeert elke klant dezelfde topservice. Of je nu een zelfstandige in bijberoep, een startende ondernemer, een vrije beroeper, een stevige KMO of een echt groeibedrijf bent, je mag rekenen op een nauwgezette opvolging door ervaren experts. Ook specialiseren wij ons niet gericht in een beperkt aantal sectoren. Elke zelfstandige die streeft naar een financieel gezonde onderneming met een correcte boekhouding, is bij ons welkom.

Taccx Partners - Advies op maat